Običajno se garancija daje na 12 mjeseci, a može se produljiti svake godine. Sve stroje koje prodajemo, za nas servisira JS-SERVIS d.o.o.
www.jadranservis.si

Rezervni dijelovi i dodatna oprema za strojeve na zalihi mogu biti dostavljeni u roku od 24 – 48 sati. Šalju se brzom poštom ili brzom dostavom.

Prodaja rezervnih dijelova, priključaka i opreme za:

Mecalac Venieri Fiori
Ahlmann Messersi Simex

Zgodovina podjetja VF Venieri

Prve korake Venieri učinio je 1947. godine kada je Ferdinando Venieri, osnivač poduzeća, sa malim brojem ljudi i ustrajanjem započeo proizvodnju prvih poljoprivrednih traktora.

Godine 1954. proizvodnja poprima svojstvo industrijske proizvodnje preseljenjem u veće prostorije u mjesto Lugo, gdje počinje proizvodnja prvog stroja za  prijenos zemlje.

Značajan korak u stalnom i promišljenom razvoju predstavlja promjena poduzeća Ferdinando Venieri u Venieri S.p.A 1974. godine i prijenos cjelokupne proizvodnje u nove prostorije. Ovdje se nastavlja jednakomjeran rast poduzeća širenjem struktura i stalnim usavršavanjem utovarivača na kotačima i hidrauličnih priključaka – krutih i zglobnih, što predstavlja pretežni dio sektora mehanizacije za kopanje i prijenos zemlje.

Filozofija Venerijeva strojeva se temelji na stalnom istraživanju suvremenih tehničkih rješenja što omogućava proizvodnju strojeva sa sigurnosnim funkcijama, pouzdanošću, stabilnošću, svim zahtjevanim svojstvima, udobnošću za upravljača i stalnim tehnološkim razvojem.

Sve naprijed navedene funkcije su potvrđene Vienerijevim uslugama nakon prodaje, što je osnovna zamisao Vienerijeve strategije.

Široka mreža prodavatelja i ovlaštenih radionica obuhvaća Italiju i inozemstvo.

Učinkovitost, pristupačnost, brza i dugoročna potpora, to su jamstva koja predstavljaju svakidašnju potporu strankama poslije kupnje.

Od 1989. do 1991. godine su proizvodili utovarivače i zglobne rovokopače za Masey Ferguson.

1992. godine počeli su proizvoditi utovarivače i rovokopače koji se prodaju pod imenom CASE.

Od 1994. do 1998. godine Venieri je bio službeni zastupnik za utovarivače i rovokopače marke CASE.

  • 12MTX - SLIKE
  • 714MW - SLIKE