Običajno se garancija daje na 12 mjeseci, a može se produljiti svake godine. Sve stroje koje prodajemo, za nas servisira JS-SERVIS d.o.o.
www.jadranservis.si

Rezervni dijelovi i dodatna oprema za strojeve na zalihi mogu biti dostavljeni u roku od 24 – 48 sati. Šalju se brzom poštom ili brzom dostavom.

Prodaja rezervnih dijelova, priključaka i opreme za:

Mecalac Venieri Fiori
Ahlmann Messersi Simex

Povijest poduzeća Messersi

Poduzeće Messersi su 1957. godine osnovala braća Italo i Fabio Messersi kao manju radionicu u gradu Senigallia gdje su počeli s trojicom zaposlenika izrađivati građevinske strojeve.

Poduzeće se  brzo proširilo po zasluzi poduzetničke sposobnosti promotora i velikog rasta građevinskog tržišta.

Šesto desetljeće
U tim godinama poduzeće je povečanim brojem zaposlenika počelo proizvoditi pored prvih građevinskih strojeva miješalice za beton, strojeve za mlijevenje, električne i dizel dizalice te se pojavilo na stranim tržištima kao izvoznik, osobito u Sjevernoj Africi i uspješno učestvuje na prvim državnim sajmovima na tom području.

Sedmo desetljeće
Izgradnjom nove tvornice na 16.000 četvornih metara i dodatnim povečanjem broja zaposlenika, poduzeće u tom razdoblju poprima svojstvo industrijske proizvodnje. Predstavljeni su novi proizvodi, na primjer: prvi kiper na dva ili četiri kotača sa hidrauličnim sustavom, sustavi za građevinske skele s patentiranim kopčama i priključcima. Istodobno je zasnovana i patentirana robna marka. Poduzeće se brzo proširilo po sasluzi jake poduzetničke sposobnosti promotora i velikog rasta građevinskog tržišta.

Deveto desetljeće
Nove proizvodne linije se pojavljuju na početku devedesetih. Istodobno poduzeće Messersi počelo je dizajnirati i proizvoditi hidrostatske mini transportere, prve u Italiji, te utovarivač s  hidrostatskim mjenjačem homologiranim za vožnju cestom. Počeli su proizvoditi i mini bagere. Poduzeće je brzo raslo, broj zaposlenika se popeo na 120 i poduzeće je steklo certifikat za kvalitetu ISO 9001.

2000
Poduzeće Messersi početkom novog tisućljeća  razotkriva novu tvornicu za čelične platforme i građevinske skele na površini oko 14.000 četvornih metara s visoko avtomatiziranom tvorničkom opremom i uvečanom sposobnošću za proizvodnju.

Poduzeće obavlja djelatnost u dvjema tvornicama  na 30.000 četvornih metara od ukupne površine od 70.000 četvornih metara. Broj zaposlenika prelazi 130.
U slijedeće dvije godine planirana su dva nova modela mini bagera i novi Ski Steer utovarivač.

  • 12MTX - SLIKE
  • 714MW - SLIKE