Običajno se garancija daje na 12 mjeseci, a može se produljiti svake godine. Sve stroje koje prodajemo, za nas servisira JS-SERVIS d.o.o.
www.jadranservis.si

Rezervni dijelovi i dodatna oprema za strojeve na zalihi mogu biti dostavljeni u roku od 24 – 48 sati. Šalju se brzom poštom ili brzom dostavom.

Prodaja rezervnih dijelova, priključaka i opreme za:

Mecalac Venieri Fiori
Ahlmann Messersi Simex

Povijest poduzeća Fiori

Optimizam, intuicija, fleksibilnost, jaka volja za sticanjem priznanja i daljnjim rastom -  to je filozofija Fiori inženjeringa s ciljem da uvijek završe kao pobjednici, da i dalje rastu i ojačavaju svoje strukture.

Fiori je osnovan 27. prosinca 1942. godine po zasluzi neosporne poduzetničke sposobnosti viteza iz Laboura, Fioravante Malavolta, koji je na vrhuncu drugog svjetskog rata  sa samo 58.000 lira u džepu odlučio preraditi bivši vojni materijal dobre konstruktivne kvalitete (vozila, gusjeničare i različite komponente) u strojeve za građevinski sektor i zimska vozila za čišćenje cesta.

Specijalna transportna vozila konstruirana za gradilišta (kiperi, dizalice, samoutovarivači) između četvrtog  i  šestog desetljeća, poduzeće 1956. godine prvi put predstavlja pobjedničkog konja na talijanskom tržištu: DEMPER na dva kotača (kiper). Ovo je bila najava početka duge i uspješne serije malih specijalnih vozila, ekonomičnih i prilagodljivih za uporabu.

U tim godinama uspjehu marke Fiori doprinijela je proizvodnja zimskih vozila za čišćenje cesta -  ralice za snijeg, posipači soli te prva talijanska vozila na gusjenicama (snowcat). Uspjeh kipera nad svim vozilima za prijevoz betona godine 1965. dovodi do razvoja stroja koji bi istodobno miješao i prenosio beton: samoutovarna miješalica betona. Ovim, potpuno talijanskim proizvodom, Fiori je dokazao svoju visoku sposobnost inovacije i profesionalnost.

Time što je Fiori stekao vodeći položaj na talijanskom tržištu, on je u šestdesetim godinama odlučno krenuo na put  osvajanja stranih tržišta i širenja na sve kontinente od Afrike do Bliskog istoka, od Južne Amerike do Australije.

Dvije glavne linije poduzeća, kiperi i miješalice betona su postupno stalnim razvojem postali najpovoljniji po kvaliteti, namjeni i učinkovitosti.

Nova  S serija samoutovarnih miješalica betona je predstavljena  1999. godine na međunarodnom trgovačkom sajmu u gradu Samoter.
Zbog inovacije stroja i stećenog  patenta za mogućnost okretanja bubnja za 240° te istresanja betona na sve strane, na sajmu je stroju dodijeljena nagrada za inovaciju. Fiorijeva stalna predanost inovaciji i nadogradnji ponovno je potvrđena 2005. godine, kada je poduzeće dobilo međunarodnu nagradu Samoter 2005 za svoju izvanrednu predanost tehnološkim inovacijama.

Na prijelomu tisućljeća poduzeće Fiori S.p.A. je bilo u stanju ponuditi kompletnu seriju od četiriju sustava:

SMS- sustav za miješanje na vlastiti pogon (najpotpuniji i najsuvremeniji na tržištu)
RDS- reverzibilni (povratljivi) transportni sustavi
SJS- sustavi za iskopavanje, utovar i prenošenje u izvedbi  Compact Line i Micro Line

Danas je poduzeće Fiori vodeće poduzeće kako u komercijalnom tako u proizvodnom pogledu: zapravo je jedno od rijetkih poduzeća koja se brinu za cjelokupan proizvodni ciklus, od sirovog materijala i dizajna do gotovog stroja i dostavljanja na svjetsko tržište.

  • 12MTX - SLIKE
  • 714MW - SLIKE