Običajno se garancija daje na 12 mjeseci, a može se produljiti svake godine. Sve stroje koje prodajemo, za nas servisira JS-SERVIS d.o.o.
www.jadranservis.si

Rezervni dijelovi i dodatna oprema za strojeve na zalihi mogu biti dostavljeni u roku od 24 – 48 sati. Šalju se brzom poštom ili brzom dostavom.

Prodaja rezervnih dijelova, priključaka i opreme za:

Mecalac Venieri Fiori
Ahlmann Messersi Simex

Savjet kupcima

Kako je već spomenuto u rubrici Opće usmjerenje poduzeća, poduzeća se pretežno odlučuju za kupnju rabljenih strojeva, koji su uobičajeno istrošeni, s ugrađenim motorima koji troše puno energije i ne postižu pun učinak. Posljedice su nepravodobno izvršen rad, još dodatni troškovi za popravak i potrošnju goriva te veći utrošak vremena za obavljanje usluge. Posljedično dolazi do kašnjenja rokova, naplaćivanja zateznih kamata i penala.

Naš savjet je da kupite novi stroj koji je u tehničkom pogledu usavršen i štedljiv, te vam omogućuje ostvarivati profit, što je glavni cilj svakog poduzeća.
Naš cilj su zadovoljni partneri, koji budu uz našu suradnju postigli veće dodatne uspjehe. Biti uspješan u današnje doba je teško dostižan cilj. Imamo poslovnu okolinu čija je kupna moć slaba, velika nezaposlenost i recesija. U takvoj poslovnoj sredini  način održanja je u optimalnom poslovanju, snižavanju troškova i uvečavanju učinkovitosti.

Kad razmišljamo o optimalnom poslovanju, smanjenju troškova, večanju učinkovitosti i sličnim temama, pojavi se pitanje kako to izvesti. To je zahtjevan dugoročan projekt sastavljen od niza povezanih događaja za cjelokupno prestrukturiranje poslovanja.

polo skjorta polo ralph lauren skjorta tommy hilfiger rea lacoste polo fred perry polo shirt fred perry sverige tommy hilfiger polo ralph lauren lacoste australia lacoste polo shirts fred perry polo australia tommy hilfiger polo fred perry polo tommy hilfiger australia polo ralph lauren shirts australia polo ralph lauren australia