Običajno se garancija daje na 12 mjeseci, a može se produljiti svake godine. Sve stroje koje prodajemo, za nas servisira JS-SERVIS d.o.o.
www.jadranservis.si

Rezervni dijelovi i dodatna oprema za strojeve na zalihi mogu biti dostavljeni u roku od 24 – 48 sati. Šalju se brzom poštom ili brzom dostavom.

Prodaja rezervnih dijelova, priključaka i opreme za:

Mecalac Venieri Fiori
Ahlmann Messersi Simex

Sve u jednom - 8MCR

Predstavljamo vam multifunkcijski mini bager Mecalac 8MCR. To je bager od 7 t s funkcijom skid utovarivača. Stroj možete uporabljati kao bager, skid utovarivač, viličar, a na njega možete priklopiti ostale priključke. Skid funkciju uključite prekidačem na upravljačkoj ploči, pa se lopata postavi u položaj skid utovarivača, pri čemu lopati daje oslonac daska , što prikazuje slika sa detajlom skid lopate. Multifunkcionalnost mu omogućava utovarna ruka  “OFFSET”, kojom se obavlja više zahtjevnih radova, koji se ne mogu izvoditi klasičnom utovarnom rukom. Offset funkcija utovarne ruke omogućava izuzetno prilagodljivost djelovanja na skučenim prostorima, na cestovnim gradnjama, pri utovaru i istovaru tereta iz kamiona, pri rušenju i drugim građevinskim radovima gdje je  potrebna snaga i okretnost. S offset rukom je izuzetan 8MCR viličar, jer vilice može podići do visine 5,2 m i spustiti ih na 3m vodoravno. Odlikuje se izuzetnom stabilnošću, preciznim upravljanjem i udobnom kabinom. Kabina je suvremena, izuzetno udobna za upravljača da može upravljati strojem duže vreme bez napora.  Kabina ima zvukovnu izolaciju tako da u kabini nema buke, a inače stroj stvara neznatnu buku. Kabina je vrlo pregledna, na krovu je prozor sa vizirom (rešetkom), sjedalo ima grijanje, klima uređaj, te HI-FI radio za ugodan osjećaj upravljača. Stroj ima još dvije velike prednosti: u punoj rotaciji ima nosivost 3,2 tone i brzinu 10 km/h. Osim toga ima sustav mijenjanja oruđa brzom spojkom, koja je vrlo brza, sigurna, učinkovita i visoko kvalitetna.  8MCR ima dvojni hidrostatski mjenjač, koji omogućava velike brzine i izuzetnu snagu stroja i svestranu korist. Hidraulični sustav ima funkciju aktivne kontrole, što znači da radne funkcije obavlja mirno, mekano, tekuće i precizno vodljivo. Sa svim tim svojstvima i kapacitetom 8MCR je puno više nego samo mini bager. Stroj ima više radnih operacija, zato se pobrinemo za tečaj upravljanja strojem.  Tečaj obuhvaća teoriju i praksu. Sa tako učinkovitim strojem mogu se obaviti radovi kvalitetno i u vrlo kratkom vremenu. Moglo bi se reći da je univerzalan stroj  na urbanom gradilištu.

Tehnični podaci:

Težina stroja: 7T
Motor: Cummins 60 kW
Mjenjač: Hidrostatski "DUAL SENSO DRIVE"
Hidraulični sustav: "ACTIVE CONTROL"
Rotacija: 360°
Brzina: 10 km/h
Opterećenje (nosivost): 3200 kg
 

Uporaba stroja: 8MCR