Običajno se garancija daje na 12 mjeseci, a može se produljiti svake godine. Sve stroje koje prodajemo, za nas servisira JS-SERVIS d.o.o.
www.jadranservis.si

Rezervni dijelovi i dodatna oprema za strojeve na zalihi mogu biti dostavljeni u roku od 24 – 48 sati. Šalju se brzom poštom ili brzom dostavom.

Prodaja rezervnih dijelova, priključaka i opreme za:

Mecalac Venieri Fiori
Ahlmann Messersi Simex

Utovarivači Ahlmann

SERIJA AF

AF 60e
Ahlmann AF60e je vrlo pokretljiv čeoni utovarivač s upravljanjem na četiri kotača. Za okretanje mu je potreban minimalan radijus (polumjer) od 2,77 m. Pošto je njegova širina 1650 mm, čak vilice uporablja na putu svoje širine, pa i djelovanje na najmanjim radnim prostorima je pravi izazov za AF60e.

PDF PROSPEKT

AF 1050
Upravljanje na sva četiri kotača. AF 1050 je član nove serije Boosterline Ahlman. Novi paket snage sa čeonom zahvatnom lopatom, zapremnina od 1,05m3 do 1,50 m3 . Funkcija ASAP Monoboom (Ahlmann Single Arm Power) sa dva cilindra za dizanje + Booster, što znači da se produktivnost rada stroja poveća. Ima prostranu kabinu sa dvoja vrata, koja se potpuno otvaraju, umor upravljača je minimalan i nakon duže vremena upravljanja strojem. Odlikuje se po snažnim hidraulikama koje omogućuju pometanje cesta, priključenje vibratora (nabijala), kosilica i ostalih priključaka.

PDF PROSPEKT

AF 1200
AF 1200 težina 6 t sa čeonom lopatom zapremnine od 1,2 m3 do 1,7 m3 je također član nove Boosterline serije Monoboom. Sa ručicom kinematike osigurava viši tear out snage i precizno uporedno vođenje pri radu s vilicama za palete. Utovar sa Boosterline je jedinstven s kinematikom, koja povečava snagu dizanja za 17%. AFWS (Ahlman Whell Steering) automatskim prilagođavanjem upravljanja osigurava maksimalnu stabilnost i okretnost. Ima i inteligentno hlađenje zasnovano na način da omogućava čišćenje hladnjaka u intervalima.

PDF PROSPEKT

SERIJA AX

AX 700
Zglobni čeoni utovarivač. Odličan stroj za sve sustave.  Visina 2,47 m i čeona lopata širine 1,6 m. Idealan stroj za skučena gradilišta. Odlikuje ga  na temperaturu osjetljiv sustav nadzora za ventilator. Ovaj sistem osigurava minimalnu buku i nisku potrošnju goriva.

PDF PROSPEKT

AX 850
Zglobni čeoni utovarivač. Uporablja se za srednje teške radove na gradilištima. ASAP Mono-Boom je idealan stroj zahvaljujući odličnoj preglednosti. Brzi sustav mijenjanja brzine opremljen je sa standardnim elektro-hidrauličnim sustavom projektiranim za veču sigurnost. Prostrana kabina koja je suvremeno opremljena i pregledna, još je jedno od bitnih obilježja AX strojeva.

PDF PROSPEKT

AX 1000
Zglobni čeoni utovarivač je idealan stroj za teške uvjete rada. Učinkovit Z- geometrijski sustav sa dva cilindra za dizanje i dobro prilagođene uporedne  vodilice, velika snaga dizanja i brzo djelovanje,  razumljivi su sami po sebi na tom stroju. Osim toga ima još selektivnu osovinu za sustav kočenja, što je još jedno obilježje cjelokupne palete strojeva AX. Ima “ zglobno samo- stabiliziranu upravljanje” (ASSC sustav). Ovaj sustav omogućava odlične uvjete vožnje i veču stabilnost.

PDF PROSPEKT

SERIJA AS

AS 50
Swing utovarivač Ahlmann AS50 je kompaktan, prilagodljiv, udoban, siguran i učinkovit.    Usavršeno oblikovanje i vodeći swing sustav tehnologije osiguravaju brojne prednosti, kao na primjer: kratki i brzi ciklovi djelovanja za uštedu vremena i još je odlično okretan, pogotovo u zatvorenim prostorima.

PDF PROSPEKT

AS 700
Swing utovarivač AS 700 je ulazni model u segmentu specijalnih  strojeva te prestavlja jedan dio Boosterline razvoja Ahlman. Zbog svoje Boster kinematike povečava snagu dizanja za 30%. Sa samopokretljivom rukom za dizanje i premještanje tereta povečava radno područje između kotača za 32%. Ahlmann Four Wheel sustav za upravljanje (AFWS) i automatsko izravnavnanje osigurava maksimalnu stabilnost i okretnost.

PDF PROSPEKT

AS 900
Swing utovarivač AS 900 je najbolji utovarivač u klasi 1m3  u novoj Boosterline seriji razvoja Ahlmann. Svestrani paket snage ASAP Monoboom (Ahlmann Single Arm Power) sa 2cilindra za dizanje + Booster. Ovo omogućava povećanje snage  dizanja za 29%. AS-u 900 je svojstvena vrlo visoka stabilnost i čvrstoća.

PDF PROSPEKT

AS 150e
Swing utovarivač za više operacija, jednostavan za održavanje, komponente dugotrajno osiguravaju visoku profitabilnost, što je svojstvo utovarivača marke Ahlmann.  Zbog svoje svestranosti AS 150e može biti stalno u uporabi, jednostavan je za održavanje zbog optimalnog pristupa do svih mjesta, a održavanje je na duže intervale.

PDF PROSPEKT

AS 210e
Swing  utovarivač AS 210E na radnoj površine od 180° ima 125% prednosti! AS 210e je največi Swing utovarivač što ih proizvodi Ahlmann. Opremljen je s krutom šasijom od jedne komponente. AS 210e osigurava največu stabilnost, pogotovo u položaju okretanja s lopatom. Dvojna  - Z – Kinematika omogučava precizno uporedno približanje i optimalnu uporabu vilica za palete.

PDF PROSPEKT

AS 90 Tele
Teleskopski Swing utovarivač AS 90 Tele je swing utovarivač s teleskopskom rukom. Ova funkcija omogućava  AS 90 Tele da postigne maksimalnu visinu 4,64 m, a s vilicama za palete najviše 3,50 m uz najveće opterećenje 2270 kg na vilice. AS 90 Tele je projektiran naročito za uporabu na urbanim područjima, autocestovnim gradilištima, u poljoprivredi, za iskopavanja, gradnju i reciklažu.

PDF PROSPEKT