Piškotki, ki jih uporablja ta stran

Kako vam koristijo piškotki

Naša spletna stran uporablja piškotke, tako kot večina spletnih strani, da vam lahko omogočajo čim boljšo izkušnjo pri brskanju. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranjujejo na vašem računalniku ali mobilni napravi, kadar brskate po spletnih straneh.

Naša spletna stran uporablja piškotke le za štetje obiskov strani in funkcionalnost navigiranja po straneh.

Piškotkov ne uporabljamo za naslednje namene:

Več o piškotkih si lahko preberete spodaj.

Vaše dovoljenje, da lahko uporabljamo piškotke

Če so nastavitve vaše programske opreme, ki jo uporabljate za ogled spletnih strani (vaš brskalnik) nastavljene, da sprejemajo piškotke, se razume, skupaj z vašo nadaljnjo uporabo naše spletne strani, da se s tem strinjate. V kolikor želite izbrisati ali prenehati uporabljati piškotke z naše strani, si lahko pogledate spodnja navodila, vendar s tem naša spletna stran morda ne bo delovala na pravilen način.

Več o naših piškotkih

Piškotki za funkcionalnost spletne strani:

Ti piškotki omogočajo funkcionalnost navigacije po naši spletni strani.

Teh piškotkov ni mogoče izključiti, razen s tem, da ne uporabljate naše spletne strani.

Piškotki statistike obiskovalcev:

Te piškotke uporabljamo za analizo statistike obiskovalcev spletne strani, kot naprimer: koliko ljudi je obiskalo našo spletno stran, kakšno tehnologijo uporabljajo (naprimer Mac ali Windows, kar nam pomaga ugotoviti težave, če se pojavijo na eni od teh tehnologij), koliko časa brskajo po spletni strani, katero stran obiščejo itd. To nam pomaga pri nenehnem izboljševanju naše spletne strani. Ti takoimenovani "analitični" programi nam prav tako povejo, kako so obiskovalci prišli do naše spletne strani (naprimer preko iskalnika) in če so jo obiskali že prej, tako da lahko namenimo več sredstev v razvoj naših storitev, namesto v stroške oglaševanja.

Uporabljamo storitev števca obiskov ponudnika www.stevec.si.

Izklop piškotkov

Ponavadi lahko izklopite piškotke z nastavitvijo na vrhu vašega brskalnika, kjer izberete možnost "ne uporabljaj piškotkov" (preberite si navodila tukaj). S tem boste verjetno onemogočili funkcionalnost naše in večine spletnih strani po vsem svetu, saj so piškotki standardni del večine modernih spletnih strani.

Verjetno je razlog za vašo skrb glede piškotkov zaradi takoimenovanega "spyware". Namesto izklapljanja piškotkov v vašem brskalniku vam bo morda bolj ugajala uporaba kakšne proti-vohunske programske opreme (anti-spyware), saj doseže enake rezultate s samodejnim brisanjem piškotkov, katere prepozna za vsiljive. Preberite si več o obvladovanju piškotkov z anti-spyware programsko opremo.

Informacije o piškotkih na tej spletni strani so oblikovani s pomočjo vsebine, ki jo objavlja podjetje Attacat Internet Marketing http://www.attacat.co.uk/, marketinška agencija s sedežem v Edinburghu. Če iščete podobne informacije za lastno spletno stran, lahko uporabite njihovo brezplačno orodje za informacije o piškotkih.